آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

آیت‌‎الله علم‌الهدی: شبکه نمایش خانگی، عرصه دین‌‎ستیزی نشود| کشف حجاب مصداق بارز حرمت‌شکنی است

  • کد خبر: ۱۶۳۵۴۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
آیت‌‎الله علم‌الهدی: شبکه نمایش خانگی، عرصه دین‌‎ستیزی نشود| کشف حجاب مصداق بارز حرمت‌شکنی است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: حکمرانی دین، مهم‌ترین هدف‌گذاری دشمن در جریان براندازی فعلی است، اینکه امروزه مسئله کشف حجاب را دنبال می‌کنند، به این دلیل است که این موضوع نماینده یک پرده‌دری باشد تا به‌تدریج، هرچه دین است از عرصه زندگانی مردم حذف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته مشهدمقدس که با حضور پرشور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق (ع) از آحاد مردم برای حضور در اجتماع صادقیون دعوت کرد و اظهار داشت: از همه شما عزیزان تقاضا می‌کنم که از ساعت ۸:۳۰ روز سه‌شنبه به مجلس عزای امام صادق (ع) مشرف شوید و در سوگ این امام همام به سمت بارگاه منور علی ابن موسی‌الرضا (ع) حرکت کنید، با تشرف به حرم مطهر بر فرش آقا بنشینید و برق اشک چشم خود را در مظلومیت جد غریبش به امام هشتم (ع) نشان دهید. امیدواریم که همه برادران و خواهران اعم از زائر و مجاور در این مراسم باشکوه حضور پیدا کنند و عشق خود را به امام هشتم نشان دهند.

افزایش فشار اقتصادی، راهبرد دشمن

امام‌جمعه مشهدمقدس با تأکید دوباره بر ضرورت بهبود اقتصاد و معیشت مردم خاطرنشان کرد: عزیزان من، اینکه بار‌ها رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، مسئولان هم می‌دانند و مردم نیز مطالبه می‌کنند، باعث می‌شود تا همه بدانند که این مشکلات معیشتی باید حل شود و سفره مردم باید از حالت تنگنا نجات پیدا کند. در این میان، بدانید که وضعیت فعلی فقط محصول عملکرد مدیران داخلی نیست بلکه توطئه و خواست دشمن هم در بروز این بحران اقتصادی دخیل بوده و بر این اساس، دشمنی که پیروزی‌های ما را در عرصه‌های مختلف شاهد است، هر روز فشار خود را بر معیشت مردم بیشتر می‌کند.

آیت‌‎الله علم‌الهدی تصریح کرد: مسئولان نظام در موقعیت‌های مختلف باید آگاه باشند که سفره‌های مردم خالی نشود و معیشت مردم به تنگ نیاید، زیرا انسان در کنار سفره تنگ، نمی‌تواند مقاومت خود را در موقعیت حفظ کند. بر این اساس، همه باید توان خود را به میدان بیاورند تا مشکلات معیشتی مردم به‌عنوان یک اصل و محور حل‌وفصل شود.

کشف حجاب، مصداق بارز پرده‌دری

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه مردم هوشیار باشند تا تنگدستی عامل دست کشیدن از انقلاب نشود، تصریح کرد: دشمن بداند فشار اقتصادی و مشکلات معیشتی نمی‌تواند باعث شود که مردم ما از دین خود دست بردارند. ملت ما در مسیر این نظام دینی که بیش از ۴۴ سال از حاکمیت آن می‌گذرد، سرمایه‌گذاری کرده، بیش از نیم میلیون شهید خون‌های پاک‌شان را تقدیم کرده و بیش از یک میلیون خانواده داغدار جگرگوشه‌هایشان شده‌اند. در این شرایط، نمی‌شود نیم میلیون جوان، پیشانی‌بند «یا زهرا (س)» و «یا صاحب‌الزمان (عج)» بر پیشانی بسته و به میدان رفته باشند یا یک میلیون زن و مرد در داغ عزیزانشان بسوزند، اما ما بگوییم به دین خدا کاری نداریم.

امام‌جمعه مشهدمقدس تأکید کرد: حکمرانی دین، مهم‌ترین هدف‌گذاری دشمن در جریان براندازی فعلی است. اینکه امروزه مسئله کشف حجاب را دنبال می‌کنند، به این دلیل است که این موضوع نماینده یک پرده‌دری باشد تا به‌تدریج، هرچه دین است از عرصه زندگانی مردم حذف شود.

آیت‌‎الله علم‌الهدی گفت: امروز در عرصه ناهنجاری‌های فرهنگی و اخلاقی، در کشور مصادیق بارز پرده‌دری و ناهنجاری وجود دارد و متأسفانه در بسیاری از مسائل فرهنگی و هنری، آثار عدم حکمرانی دین قابل‌مشاهده است. این برای مردم شهیدپرور ما قابل‌تحمل نیست. این مردم به خاطر چهار نفر زن و دختری که میل دارند بی‌بندوبار در جامعه تردد کنند، از خون شهدای‌شان نمی‌گذرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی ابراز کرد: مایه تأسف است که امروز این ناهنجاری فرهنگی از بی‌حجابی فراتر رفته و به سایر عرصه‌ها تسری یافته است. نمونه بارز آن را در جریان شبکه نمایش خانگی که به‌تازگی هم به راه افتاده می‌توان مشاهده کرد. در عرصه فرهنگی، باید صداوسیما میدان‌داری کند. هیچ‌کس متعرض حریم شخصی افراد نیست، اما آیا نباید وزارت ارشاد به میدان بیاید تا بر هنر نظارت بیشتری صورت بگیرد و آن آقا یا خانم بازیگر یا کارگردان درحالی‌که با سرمایه کشور و بیت‌المال مردم رشد کرده، هنر خود را در استخدام ارزش‌‎ستیزی و اباحه‌‎گری همه محرمات قرار ندهد؟

مگر تولیت هنر در کشور با وزارت ارشاد نیست؟

عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز تأسف از تبدیل‌شدن تدریجی هنر مردمی به هنر صنعتی اظهار داشت: اینکه یک آقا یا خانم هنرمند که حتی ممکن است در زمان انقلاب به دنیا هم نیامده باشد، اکنون بیاید در خانه سینما که همه هزینه آن را نظام می‌دهد، از سرمایه کشور تغذیه کند، هنرمند شود، فیلم بسازد و در آن روابط نامشروع زن شوهردار با مردی غیر از شوهرش را ترویج دهد تا خیانت به یک امر عادی در خانواده تبدیل شود، این با روح مردمی و اخلاقی هنر سازگار است؟ مگر تولیت هنر در کشور با وزارت ارشاد نیست؟

آیت‌‎الله علم‌الهدی افزود: در خانواده اصیل ایرانی، همه قوام زندگی به حرمت پدر و مادر است. خانواده محدود به روز نوجوانی نیست که هزینه تحصیل را بدهد بلکه در جوانی و میانسالی هم خانواده مهم است. حالا اینکه در یک فیلم، حرمت خانواده را بشکنند تا جوان برای پدر و اندیشه‌اش ارزشی قائل نباشد و به مادر احترام نگذارد یا در فیلم دیگر، روابط نامشروع بین زن و مرد یا دختر و پسر ترویج شود و فرزندان این سرزمین را به ارتباط نادرست تشویق کنند، این کار‌ها با این هدف صورت می‌گیرد که ریشه دین‌داری جوان ما را خشک کنند.

در برابر ناهنجاری بی‌تفاوت نباشید

امام‌جمعه مشهدمقدس با تأکید بر اینکه نمی‌شود این فیلم‌های آزاد ساخته شود و هیچ‌کس جلوی آن را نگیرد، خاطرنشان کرد: این کشور، کشور جمهوری اسلامی است. این مردم جان دادند، خون دادند تا این نظام مستقر باشد و دین و ارزش‌هایش بر زندگی‌هایشان حاکم شود. اینکه این‌طور آزادانه جریان‌های دشمن، ناهنجاری‌های فرهنگی را ترویج کنند و در مقابل، ما بایستیم و نگاه کنیم، این بی‌تفاوت ماندن در برابر حرمت خون شهداست. مسئولان باید به این مسئله توجه کنند؛ اینکه بر دوام این نظام سرمایه‌گذاری شده است.

آیت‌‎الله علم‌الهدی ادامه داد: اینکه آقاپسر ۱۷ ساله‌ای بگوید پدران ما انقلاب کردند و این خواسته آن‌ها بود، ما خواسته دیگری داریم، این‌طور نیست. عزیز من، انقلاب فقط خواسته پدر شما نبود بلکه همه این ملت به میدان آمد، جان داد، خون داد تا ناموس و کشور خود را از بردگی دشمنانش نجات دهد و امنیتی را رقم بزند که امروزه به یک امر عادی و بدیهی تبدیل شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تصریح کرد: شما مسئولان اگر همه با هم جمع شوید، نمی‌توانید اشک‌های یک مادر شهید در غم فراق فرزند، ناله یک پدر شهید در اندوه پسر یا خون مظلومانه یک شهید را جواب بدهید. هنوز هم این خون‌ها در جریان است. مدافعان حرم، خط سرخ ایثار و شهادتی هستند که تا به امروز هم ادامه دارد. حالا اینکه یک عده زن و دختر به میدان بیایند و کشف حجاب کنند، باعث نمی‌شود که این ملت از خون فرزندانش صرف‌نظر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->